ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΕΔΩ
ΦωτογραφίαSKUΌνομα προϊόντοςShort description
ES03000Goppion Espresso Ja.Bl.Mo. 3Kgr TinBlend από 100% επιλεγμένες ποικιλίες Arabica από την Κεντρική και Νότια Αμερική, στις οποίες ξεχωρίζουν τα αρώματα της βανίλιας, του κακάου, του αμυγδάλου και ακόμη και μια ευχάριστη μυρωδιά καπνού, χαρακτηριστική του καφέ που προέρχεται από το Blue Mountain.
ES13000Goppion Espresso Ja.Bl.Mo. 1Kgr BeansΟΛΗ Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ JAMAICA BLUE MOUNTAIN Blue Mountain είναι το όνομα μίας περιοχής της Jamaica στην οποία το ηλιοβασίλεμα είναι χρωματισμένο με μπλε χρώμα και όπου καλλιεργείται η καλύτερη ποιότητα Arabica caffe στον κόσμο. Εξάγεται σε περιορισμένες ποσότητες μέσα σε ξύλινα βαρέλια, ακριβώς όπως το ρούμι.
ES13001Goppion Espresso Bio 1Kgr BeansΟ καφές NATIVO είναι ένα ιδιαίτερο προϊόν χάρη στην ποιότητα και τις αξίες που τον καθορίζουν. Φτιαγμένος από καφέ βιολογικής καλλιέργειας στην Κεντρική και Νότια Αμερική, ο NATIVO είναι το αποτέλεσμα μιας επιλογής 100% καφέ Arabica με γλυκιά, αρωματική γεύση και πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη. Η ειδική διαδικασία παραγωγής αναδεικνύει τα αυθεντικά χαρακτηριστικά του προϊόντος μέσα σε ένα αυστηρό πλαίσιο κανονισμών που απαιτούνται για τον ορισμό ενός προϊόντος «βιολογικό».
ES13002Goppion Espresso CSC 1Kgr Άκοπος
Ο ESPRESSO ΚΑΙ Ο CAPPUCCINO ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΤΑΛΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ.
Ο κλασικός καφές Goppion όπως λένε ορισμένοι. Το blend Espresso Italiano Goppion σε κόκκυς αποτελείται από επιλεγμένο καφέ Βραζιλίας και Κεντρικής Αμερικής με πιστοποίηση CSC® *. Βασικά, περιέχει τον καλύτερο καφέ στον κόσμο.
GRAND MISCELA DOLCEES13003Goppion Espresso Dolce 1Kgr BeansΤο μείγμα αυτό είναι το πρώτο που παράγεται από την εταιρεία μας, από την αρχή της δραστηριότητας μας το 1948. Τότε ονομαζόταν Gran Miscela Dolce, αλλά οι πιο πρόσφατες εμπειρίες, ειδικά στο εξωτερικό, μας έδειξαν πώς ευκολότερα το θυμάται κανείς απλά με το όνομα «DOLCE». Με αυτή τη συσκευασία, που ξεκίνησε το 2016, και το όνομά του, θα είναι αυτά που θα χρησιμεύσουν για να δώσουν μεγαλύτερη έμφαση στο το πιο ξεχωριστό χαρακτηριστικό του: τη γλυκύτητά του.
ES13004Goppion Espresso Speciale Bar 1Kgr Beans
Blend of Arabica and select Robusta coffee.
Full-bodied, round flavor with an average caffeine content.
Suitable for use in cafes or pizzerias. Idea for cappuccino and milk drinks, breakfasts and the preparation of long drinks.
Recommended combinations: sweets and digestive liquors.
ES13006Goppion Espresso Hermanos 1kgr ΆκοποςΈνα blend που προέρχεται από ποικιλία Arabica από τη Βραζιλία και Robusta από την Ινδία, δημιουργήθηκε για να τιμήσει την προέλευση της εταιρείας Goppion.   Ένα νέο blend γεννήθηκε στο εργοστάσιο της εταιρίας Goppion: ονομάζεται Hermanos και είναι ο συνδυασμός της Arabica Cerrado από την Βραζιλία και της Robusta Karnataka από την Ινδία.  Το όνομα Hermanos που επιλέχθηκε για το νέο blend θέλει να τονίσει την ένωση μεταξύ των δύο χωρών από τις οποίες προέρχονται οι κόκκοι, σαν σημάδι της αδελφότητας τους στον χώρο του καφέ, όπως φαίνεται και στην αφίσα για το προϊόν που δημιούργησε η Mimicocodesign με τη καθοδήγηση του Fabio Fedrigo, δημιουργό της γραφιστικής ταυτότητας του νέου προϊόντος. Και δεν είναι μόνο αυτό, είναι επίσης ένα αφιέρωμα στην Hermanos Goppion, την εταιρία που έψηνε τον καφέ και ιδρύθηκε μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο στη πρωτεύουσα  της Βενεζουέλα, το Καράκας, από τους αδελφούς Ottorino και Olivo Goppion.
Goppion Espresso LTD ED Etiopia 500gr ΆκοποςΜεταξύ 1600 και 2000 μέτρων πάνω από τη θάλασσα, πάνω σε λόφους και βουνά, βρίσκονται μικρές φυτείες καφέ που ονομάζονται Garden Coffees, και βρίσκονται εντελώς καλυμμένες από ένα πυκνό και πράσινο δάσος. Η έρευνα της CSC έχει καταφέρει να εγγυηθεί μία ειδική διαλογή των κόκκων καφέ που έρχονται από αυτή τη χώρα. Οι μικροί παραγωγοί καλλιεργούν τον καφέ και, μόλις γίνει η συγκομιδή, τον μεταφέρουν στα σημεία που γίνεται η πλύση του όπου και επεξεργάζεται, δοκιμάζεται και βαθμολογείται. Ο Abdullah Bagersh εκπροσωπεί την τρίτη γενιά την οικογένειάς του στην Υεμένη, και η ιστορία του μαζί με την μόρφωσή του σχετικά με τη γευσιγνωσία καφέ, έχουν γίνει ένα σημαντικό σημείο αναφοράς. Αυτός ο καφές είναι ένας από τους καλύτερους καφέδες του κόσμου, με ένα αλάνθαστο, σωστό, πλούσιο και γεμάτο άρωμα. Οι αρωματικές νότες κίτρου και οι σοκολατένιες νότες του, τον κάνουν έναν φανταστικό καφέ Arabica. Η λεπτή οξύτητά του συνδυάζεται με υπέροχες νότες λουλουδιών.
Goppion Espresso LTD ED Guatemala 500gr ΆκοποςH Finca El Hato είναι μόλις μερικά χιλιόμετρα μακριά από την πόλη της Γουατεμάλα στην περιοχή της Santa Rosa. Ο Christian Rush είναι ο ιδιοκτήτης των φυτειών, στις οποίες ο καφές καλλιεργείται σε υψόμετρο από 1200 έως 1450 μέτρα από το επίπεδο της θάλασσας. Έχει δεσμευτεί με πάθος στη συνεχή έρευνα ποικιλιών και σε δοκιμές βοτανικών ποικιλιών που μπορούν να εγγυηθούν λεπτή οξύτητα και μία αυξανόμενη γλυκιά γεύση στον καφέ, και πάνω απ όλα στη βελτίωση της αντίστασης των καφεόδεντρων σε ασθένειες. Το τοπίο είναι όμορφο, με ποικίλη βλάστηση, και οι φυτείες είναι συχνά στη σκιά. Το έδαφος είναι πλούσιο σε άργιλο, ο καφές συλλέγεται με το χέρι για να διαλεχτούν μόνο οι ώριμοι καρποί, και μετά η διαδικασία ξήρανσης γίνεται στον ήλιο στις αυλές. Το δυνατό, φρουτώδες άρωμα και η ελαφριά οξύτητα είναι κάποια από τα τυπικά χαρακτηριστικά των ποικιλιών που καλλιεργούνται σε αυτές τις περιοχές.
Goppion Espresso LTD ED El Salvador 500gr ΆκοποςΒρισκόμαστε στη Finca San Luis που ανήκει στην οικογένεια Angelucci, από την Ιταλία. Οι φυτείες καλλιεργούνται στα ηφαιστειογενή βουνά που ονομάζονται Cordillera del Balsamo, τα οποία δημιουργούν έναν ισορροπημένο καφέ με έντονο άρωμα καραμέλας και βανίλιας, μέτριο σώμα, ελαφριά οξύτητα και γλυκιά επίγευση. Τα φυτά σε αυτά τα όμορφα και πράσινα βουνά περικυκλώνονται από τους ‘Colpachi’, ψηλούς και δυνατούς θάμνους οι οποίοι προστατεύουν τα καφεόδεντρα από τους ανέμους που έρχονται από τον Ειρηνικό Ωκεανό. Στις μέρες μας ο Pino Angelucci εργάζεται με αφοσίωση, κάνοντας αυτή την ποικιλία να βελτιώνεται συνεχώς. Η συγκομιδή γίνεται με τα χέρια και σε έως τρία στάδια προκειμένου να αφήσει τους άγουρους καρπούς πάνω στο δέντρο, μέχρι την κατάλληλη στιγμή της ωρίμανσης τους.
Goppion Espresso LTD ED Brasile 500gr ΆκοποςΗ Fazenda Capoerinha βρίσκεται στην περιοχή Sul De Minas, στον δήμο Alfenas. Το 70% της περιοχής χρησιμοποιείται για καλλιέργεια καφέ ενώ η υπόλοιπη είναι προστατευόμενη δασική περιοχή. Είναι επίσης η μεγαλύτερη φυτεία παραγωγής της ποικιλίας Bourbon στον κόσμο. Το έδαφος αποτελείται από βράχους που ακουμπούν σε μία επιφάνεια της οποίας οι ορυκτολογικές μεταλλαγές δημιουργούν ένα χώμα πλούσιο σε ορυκτά και άργιλο που συγκρατούν πολύ νερό. Λαμβάνοντας υπ όψη το ήπια τροπικό κλίμα, με βροχερά καλοκαίρια και ξηρούς χειμώνες, αυτές οι περιοχές είναι ιδανικές για την καλλιέργεια του καφέ. Ο καφές εδώ προέρχεται αποκλειστικά από αποξηραμένους με φυσικό τρόπο κόκκους οι οποίοι, αφού στεγνώσουν, τοποθετούνται σε τεράστια ξύλινα σιλό όπου ωριμάζουν για σχεδόν 60 ημέρες προκειμένου να ομογενοποιηθεί η γεύση και το πολυσύνθετο άρωμα ενώ η υγρασία κρατείτε σε ιδανικές τιμές.
ES13005Goppion Decaf 1Kgr ΆκοποςBlend από καφέ 100% Arabica στο οποίο η διαδικασία αφαίρεσης της καφεϊνης έχει γίνει με τρόπο που σέβεται τον κόκκο και αφήνει αμετάβλητο το οργανοληπτικό προφίλ και το αρχικό άρωμα του καφέ. Η γεύση είναι απαλή και ντελικάτη και η φινετσάτη οξύτητα ισορροπεί με την φρουτώδη επίγευση. Η καφεΐνη είναι μικρότερη από 0,1% Η αφαίρεση της καφεΐνης πραγματοποιείται με πιστοποιημένο σύστημα ποιότητας UNI EN ISO 9002.
ES23002Goppion Espresso Decaf Bio 250gr Αλεσμένος
100% Arabica. Bio, Equo, Deca. Η περιεκτικότητα καφεΐνης είναι μικρότερη από 0,1% και επαληθεύεται σε κάθε παρτίδα παραγωγής. Η αφαίρεση της καφεΐνης πραγματοποιείται με το φυσικό σύστημα με CO2. Κατάλληλο για όσους επιλέγουν φυσική και βιολογική κουζίνα και για όσους θέλουν να αποφύγουν την καφεΐνη. 250g Αλεσμένο
ES23001Goppion Filter Coffee Bio 250gr ΑλεσμένοςBlend από καφέ 100% Arabica προερχόμενο από την Κεντρική Αμερική που καλλιεργείται με βιολογικές μεθόδους καλλιέργειας και πιστοποιείται από το IMC και το Fairtrade. Αρωματική γεύση, light body. Μικρή περιεκτικότητα καφεϊνης. Ιδανικό για ανθρώπους που επιλέγουν μία οργανική και φυτοφαγική διατροφή. Προτείνεται με: πιάτα με εκλεπτισμένα και ντελικάτα αρώματα.
LAV200Goppion Ρόφημα Σοκολάτα 1KgrΌπως λέει ο οίκος Goppion: Για να γλυκάνετε την ημέρα σας με έναν υπέροχο πειρασμό! Το ρόφημα της σοκολάτας Goppion καλωσορίζει το χειμώνα δίνοντάς σας μια ζεστή αγκαλιά ...γεύσης. Δοκιμάστε το με μια κούπα κρέμα γάλακτος ή με τον καφέ μας, για ειδικές συνταγές. Συσκευασία 1kgr.
SW3000Goppion Ζάχαρη
ΖΑΧΑΡΗ GOPPION
Εκλεπτυσμένη λευκή ζάχαρη σε πακέτα μιας δόσης. Η περιεκτικότητα σε θερμίδες κάθε πακέτου είναι περίπου  30 KCal.  Διαλύεται πολύ εύκολα στα ροφήματα.
SW3100Goppion Καστανή Ζάχαρη
GOPPION ΚΑΣΤΑΝΗ ΖΑΧΑΡΗ
Ακατέργαστη καστανή ζάχαρη σε πακέτα μιας δόσης. Η περιεκτικότητα σε θερμίδες κάθε πακέτου είναι περίπου 30 Kcal.  Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική της λευκής ζάχαρης.
SW3200Ζάχαρη ΔιαίτηςΤο γλυκαντικό αποτελείται από σακχαρόζη, κυκλαμικό νάτριο και ακεσουλφάμη Κ. Στην ίδια δοσολογία γλυκαίνει πέντε φορές περισσότερο από την κοινή ζάχαρη και μπορεί να επιτρέψει μια χρήσιμη εξοικονόμηση θερμίδων: στην πραγματικότητα κάθε φακελάκι παρέχει 3,9kcal σε σύγκριση με τα 20 kcal της αντίστοιχης σακχαρόζης. 250 μερίδες
SW0110Goppion Σοκολατάκι με αμύγδαλοΣοκολατάκι με αμύγδαλο σε ατομική συσκευασία. Η συσκευασία περιλαμβάνει 400 τεμάχια.
AC520Goppion κουτί για ζάχαρηΚουτί για ατομικές μερίδες ζάχαρης
AC510Goppion Θήκη για ΧαρτοπετσέτεςΜεταλλικό επιτραπέζιο κουτί για χαρτοπετσέτες
AC500Goppion ΧαρτοπετσέτεςΧαρτοπετσέτες σε συκευασία 200 τεμαχίων
T500Goppion Φλυτζάνι Espresso

Ένας κομψός σχεδιασμός που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τη μαγεία ενός καφέ Goppion κάθε μέρα.

Διάμετρος 7 εκ.

Σετ από 6 φλιτζάνια / πιατάκια, 8 cl

T510Goppion Φλυτζάνι CappuccinoΦλυτζάνι cappuccino 8 cl 1 τεμάχιο
FR3000Goppion Ποτήρι Freddo EspressoGoppion Ποτήρι Freddo Espresso
FR3100Goppion Ποτήρι Freddo CappuccinoGoppion Ποτήρι Cappuccino Freddo 30cl
Goppion Κούπα (1 τεμάχιο) τυχαίο χρώμαGoppion κούπα - 1 τεμάχιο Τυχαία επιλογή χρώματος 250 ml
Goppion Φλυτζάνι Espresso 6 τεμάχια (ένα απο κάθε χρώμα)6 διαφορετικά φλυτζάνια espresso μαζί με τα πιατάκια τους για να κάνετε τους δικούς σας χρωματικούς συνδυασμούς Τα χρώματά τους είναι: Κόκκινο / Κίτρινο / Πράσινο / Μωβ / Γκρι / Γκρι ανοιχτό
Goppion Φλυτζάνια Cappuccino 6 τεμάχια (ένα απο κάθε χρώμα)6 διαφορετικά φλυτζάνια cappuccino μαζί με τα πιατάκια τους για να κάνετε τους δικούς σας χρωματικούς συνδυασμούς Τα χρώματά τους είναι: Κόκκινο / Κίτρινο / Πράσινο / Μωβ / Γκρι / Γκρι ανοιχτό
AC590Goppion Barista Μακριά ΠοδιάΜακριά ποδιά (Barista) Μαύρη Με 2 τσέπες
AC580Goppion Κοντή Ποδιά ServiceΚοντή ποδιά (Service) Μαύρη Με 2 τσέπες
FE3000Goppion Φωτεινή Επιγραφή ΤετράγωνηΦωτεινή επιγραφή εξωτερικού χώρου - 2 όψεων
FE3100Goppion JBM Φωτεινή Επιγραφή ΤετράγωνηΦωτεινή επιγραφή εξωτερικού χώρου - 2 όψεων
FE3500Goppion Nativo Επιτοίχια ΕπιγραφήΕπιτοίχια επιγραφή Plexiglass 30x40
FE3300Goppion Dolce Επιτοίχια ΕπιγραφήΕπιτοίχια επιγραφή Plexiglass 30x40
FE3400Goppion CSC Επιτοίχια ΕπιγραφήΕπιτοίχια επιγραφή Plexiglass 30x40
AC550Goppion JBM HoperΚυλινδρικό Plexiglass Hoper προσαρμόσιμο σε μύλους άλεσης καφέ.
AC540Goppion Nativo HoperΚυλινδρικό Plexiglass Hoper προσαρμόσιμο σε μύλους άλεσης καφέ.
AC560Goppion Dolce HoperΚυλινδρικό Plexiglass Hoper προσαρμόσιμο σε μύλους άλεσης καφέ.