ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να πραγματοποιήσουν αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημά, το www.coffeeunion.gr προσφέρει στους πελάτες του τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

  • Μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό.

Η εταιρεία διαθέτει λογαριασμούς στις τράπεζες: Εθνική, Eurobank, Alphabank και Πειραιώς. Στον τρόπο πληρωμής υπάρχει η επιλογή της τράπεζα που διευκολύνει τον χρήστη, μετά την επιλογή της οποίας, τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού αποστέλλονται μαζί με το e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας.  

  • Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Η πληρωμή με πιστωτική η χρεωστική κάρτα γίνεται μέσω ασφαλούς σύνδεσης σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς.

  • Αντικαταβολή, τη στιγμή που θα παραληφθούν τα προϊόντα.

Η επιλογή για αντικαταβολή είναι διαθέσιμη μόνο για παραλαβή από την έδρα μας, Ιεροπηγής και Φλαμουριάς, Αχαρνές, ΤΚ 13672. 

Για αγορές αξίας άνω των 60€ τα έξοδα μεταφοράς είναι δωρεάν.

Μπορεί να υπάρξουν διαφορετικές χρεώσεις αποστολής σε μηχανές καφέ ή άλλα προϊόντα μεγάλου όγκου όταν αυτά είναι σε προσφορά. Παρακαλείστε να διαβάζετε την περιγραφή των προϊόντων.

Επίσης στο www.coffeeunion.gr δίνεται η δυνατότητα στον πελάτη να επιλέξει αν η πληρωμή του θα γίνει με έκδοση απόδειξης λιανικής πώλησης ή τιμολογίου. Τιμολόγιο εκδίδεται επιτηδευματίες, εφόσον το επιλέξουν και συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και αντικείμενο δραστηριότητας .

Η συνολική χρέωση του παραλήπτη για την Ελλάδα είναι πάγια τρία ευρω και 10 λεπτά (3,10€) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ ανεξαρτήτως του μέσου αποστολής και του τρόπου πληρωμής. Για παραγγελίες προϊόντων αξίας άνω των 60€, τα έξοδα αποστολής για την Ελλάδα καλύπτονται από την εταιρεία μας.

ΦΠΑ

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ. Ο ΦΠΑ σε όλα τα αναλώσιμα προϊόντα είναι 13% ενώ στις μηχανές, στα φλιτζάνια, στα ποτήρια και στα μη βρώσιμα είναι 24% . Για ορισμένες όμως περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές Φ.Π.Α., οι τιμές των προϊόντων είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες, κατά το μειωμένο συντελεστή. Αν λοιπόν ο πελάτης έχει έδρα επιχείρησης σε μια τέτοια περιοχή, τότε μετά την καταχώρηση της παραγγελίας γίνεται υπολογισμός του τελικού ποσού (μειωμένου) Φ.Π.Α. 

Προσοχή : Το ποσοστό μειωμένου Φ.Π.Α ισχύει μόνο στη χονδρική πώληση ή κατά την έκδοση τιμολογίων.

Περιοχές με μειωμένο συντελεστή Φ.Π.Α.:

Σάμου

Χίου

Λέσβου

Κω

Λέρου

Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το www.coffeeunion.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

H Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές πληροφορίες του πελάτη, όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και η διεύθυνσή του, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να τροποποιηθούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet.

Το πρωτόκολλο SSL είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν τροποποιηθεί κατά την μεταφορά.