ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ 

Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας ανάλογα με την διαθεσιμότητα του προϊόντος. 

Αφού η παραγγελία σας αποσταλεί από εμάς, θα λάβετε σχετικό email με αναλυτικές λεπτομέρειες σχετικά με την εταιρία ταχυμεταφορών, τον αριθμό voucher και την ημερομηνία αποστολής. Βεβαίως, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email στο info@coffeeunion.gr για οποιεσδήποτε πληροφορίες χρειαστείτε.

Οι παραγγελίες για την Αττική αποστέλλονται στους πελάτες μας με δικά μας μέσα για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, και αν δεν είναι εφικτό μέσω SPEEDEX. Για την υπόλοιπη Ελλάδα οι αποστολές πραγματοποιούνται ή με SPEEDEX ή με ΕΛΤΑ Πόρτα-Πόρτα με επιλογή του πελάτη.

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος αποστολής εντός Ελλάδος πατήστε εδώ.

Αποστολές εκτός Ελλάδας

Η Coffeeunion.gr δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να κάνουν αγορές και από το εξωτερικό. Η αποστολή εκτός Ελλάδος είναι δυνατή μόνο στην περίπτωση που ο χρήστης δεχτεί την χρέωση των μεταφορικών ανάλογη με το βάρος και όγκο των προϊόντων και την χώρα στην οποία αποστέλλονται. Στην περίπτωση αυτή ο χρήστης θα πρέπει να επικοινωνήσει τηλεφωνικά ή με e-mail για να ενημερωθεί για τα έξοδα μεταφοράς. Η πληρωμή θα πρέπει να γίνει μέσω τράπεζας ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να προχωρήσει σε αποστολή.      

 

Χαρακτηριστικά προϊόντων

Τα χαρακτηριστικά και άλλα στοιχεία των πωλούμενων προϊόντων είναι διαθέσιμα και μπορεί ο ενδιαφερόμενος να τα πληροφορηθεί ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται στην ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος και εν συνεχεία κάνοντας “κλικ” στο όνομα του αντίστοιχου προϊόντος.