MONACO
- 40ml Metaxa 7*
- 40ml espresso
- 2 μπάλες παγωτό βανίλια
Εκτέλεση:
Χτυπήστε καλά στο blender όλα τα συστατικά ωστε να αποκτήσουν μία κρεμώδη υφή και σερβίρετε σε παγωμένο ποτήρι martini. Γαρνίρετε με κακάο.
IRISH COFFEE
- 40ml espresso Μrs Rose
- 50ml Irish whiskey
- 20ml κρέμα γάλακτος
- 2 κουταλάκια μαύρη ζάχαρη
Εκτέλεση:
Ζεσταίνετε το whiskey και τη ζάχαρη σε ποτήρι irish coffee χρησιμοποιώντας τον ατμό της μηχανής espresso. Προσθέτετε στη συνέχεια 40ml espresso Mrs Rose.Χτυπάτε σε shaker την κρέμα γάλακτος και καλύπτετε το ρόφημα με τη βοήθεια αν χρειαστεί ενός κουταλιού. Γαρνίρετε με κόκκους καφέ και σκόνη κακάο.
CARIBBEAN CREAM
- 25ml ρούμι μαύρο
- 25ml λικέρ καφέ
- 40ml espresso Mrs Rose
- 2 μπάλες παγωτό βανίλια
Εκτέλεση:
Χτυπήστε καλά στο blender όλα τα συστατικά ώστε να αποκτήσουν μία κρεμώδη υφή και σερβίρετε σε παγωμένο ποτήρι martini. Γαρνίρετε με κακάο.
BLACK RUSSIAN COFFEE
- 40ml espresso
- 25ml vodka
- 25ml Grand Marnier
- 20ml κρέμα γάλακτος
- 10 παγάκια
Εκτέλεση:
Χτυπήστε στο shaker τη vodka,το Grand Marnier και τον πάγο και ρίξτε το μείγμα σ’ένα παγωμένο ποτήρι martini χωρίς τον πάγο.Προσθέστε τον espresso Mrs Rose αφού τον έχετε παγώσει και καλύψτε με κρέμα γάλακτος, ελαφρά χτυπημένη σε shaker. Γαρνίρετε με κόκκους καφέ και σκόνη κακάο.
AFFOGATO
- 40ml espresso
- 2 μπάλες παγωτό βανίλια
Εκτέλεση:
Σερβίρετε σε ποτήρι oldfashion 2 μπάλες παγωτό βανίλια και περιχύνετε έναν espresso Μrs Rose.
MOCACCINO
- 40ml espresso
- ζεστή σοκολάτα
- σκόνη κακάο
Εκτέλεση:
Σερβίρετε σε ποτήρι old fashion, espresso Mrs Rose με ζεστή σοκολάτα και αφρόγαλα σε τρεις στρώσεις γαρνιρισμένο με σκόνη κακάο.