Νέοι τιμοκατάλογοι Coffee Union

Αγαπητοί συνεργάτες,

Το κύμα ανατιμήσεων  σε όλα ανεξαιρέτως τα προϊόντα της αγοράς και όχι μόνο στον τομέας της εστίασης που δραστηριοποιούμαστε, ήρθε και είναι σφοδρό!!!

Τόσο σφοδρό που ανάγκασε ακόμη και μέλη της κυβέρνησης να αναφερθούν σε αυτό και στην ένταση του, πριν ακόμη συμβεί και νιώσουμε τις επιπτώσεις του.

Κατόπιν όλων αυτών των ανατιμήσεων σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα και όχι μόνο στον καφέ σαν αυτούσιο γεωργικό προϊόν, αναγκαζόμαστε να αναθεωρήσουμε τους υφιστάμενους τιμοκαταλόγους της εταιρείας μας , οι οποίοι έχουν ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας. (https://coffeeunion.gr/catalogs/?lang=el)

Οι νέοι τιμοκατάλογοι θα έχουν ισχύ από Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021.

Κάναμε ομαδική προσπάθεια (CoffeeUnion, εργοστάσιο Goppion, λοιποί προμηθευτές), να επιβαρύνουμε κατά το ελάχιστο δυνατόν τους συνεργάτες μας σε όλη της εστίαση και κατά συνέπεια  τον τελικό καταναλωτή. Όπως θα παρατηρήσετε εστιάσαμε στο προιόν που επιρεάζει κατά το μεγαλύτερο ποσοστό τις αγορές σας και κατά συνέπεια τα κοστολόγιά σας και αυτό δεν είναι άλλο από τον espresso MRS ROSE classic και anniversary.

Θα κρατήσουμε την τιμή του espresso MRS ROSE classic και anniversary (συσκευασία 3 κιλών) αμετάβλητη εώς τέλος του έτους 2021 και θα αποφασίσουμε τότε, για την πιθανή αύξηση της τιμής του, που θα ισχύσει από το νέο έτος. Θα μεταβάλουμε κατά το ελάχιστο δυνατόν τα υπόλοιπα προϊόντα που συμπληρώνουν την γκάμα των προϊόντων μας και τα οποία θα σας επιβαρύνουν λιγότερο, λόγω του μικρού τους όγκου και κατ’επέκταση τζίρου.

Παρακαλείσθε να δείτε προσεκτικά τους τιμοκαταλόγους και να ενημερωθούν όλοι οι συνεργάτες-πελάτες για τις μεταβολές των τιμών. Πιστεύουμε ότι κάναμε το καλύτερο δυνατόν με γνώμονα το συμφέρον όλης της “οικογένειας” που θεωρούμε ότι “είμαστε”, ύστερα από τόσα χρόνια συνεργασίας.

Με εκτίμηση,

Coffee Union.Δείτε και κατεβάστε τον τιμοκατάλογο Mrs ROSE εδώ
Δείτε και κατεβάστε τον τιμοκατάλογο il Modo εδώ
Δείτε και κατεβάστε τον τιμοκατάλογο Goppion εδώ
Δείτε και κατεβάστε τον τιμοκατάλογο προϊόντων HORECA εδώ

www.coffeeunion.gr