Τιμοκατάλογοι Coffee Union

Αγαπητοί συνεργάτες,

Εώς σήμερα έχετε λάβει όλους τους νέους τιμοκαταλόγους, όλων των προϊόντων της εταιρείας μας, εκτός από τον κατάλογο MRS ROSE για χρήση HORECA.

Θεωρήσαμε σωστό να ενημερώσουμε 3,5 μήνες πριν την αλλαγή των τιμών αυτών, ώστε να προετοιμαστείτε ανάλογα. Την 1η Μαρτίου 2023 θα γίνει η αλλαγή τιμών σε MRS ROSE 3kgr tin CLASSIC και ΑΝΝΙVERSARY. Οι αλλαγές των τιμών στα υπόλοιπα προιόντα που περιέχονται στον κατάλογο και που τα περισσότερα τα έχετε δει στους ήδη αναρτημένους καταλόγους RETAIL και ΗΟRECA, θα έχουν ισχύ από 1η Ιανουαρίου 2023.

Όπως θα ενημερωθείτε κατ’ ιδίαν, έχουμε δημιουργήσει μια νέα κατηγορία προϊόντων στην οποία περιλαμβάνονται:

διαφημιστικά polo, t-shirt, ποδιές barista και service, hoper, αφίσες, ρολόι τοίχου, καθρέπτης, επιτοίχιες και φωτεινές επιγραφές.
Στην κατηγορία αυτή πλέον, λόγω της μεγάλης αύξησης του κόστους των προϊόντων αυτών, δεν παρέχεται έκπτωση. Τα συγκεκριμένα προϊόντα έχουν σημειωθεί με (*).

Μπορείτε πλέον να ενημερωθείτε για όλες τις αλλαγές στις τιμές των προϊόντων, ελέγχοντάς τους όπου και αν βρίσκεστε. Οι κατάλογοι είναι σε μορφή PDF για να μπορείτε να τους “κατεβάσετε” και να τους εκτυπώσετε σε περίπτωση που αυτό σας εξυπηρετεί.

Επίσης θα λαμβάνετε newsletter κάθε φορά που υπάρχουν τυχόν αλλαγές σε αυτούς.

Με εκτίμηση,

Coffee UnionΔείτε και κατεβάστε τον τιμοκατάλογο Mrs ROSE εδώ
Δείτε και κατεβάστε τον τιμοκατάλογο il Modo εδώ
Δείτε και κατεβάστε τον τιμοκατάλογο Goppion εδώ
Δείτε και κατεβάστε τον τιμοκατάλογο προϊόντων HORECA εδώ

www.coffeeunion.gr