Καλέστε μας σήμερα! 210 23 81 644|info@coffeeunion.gr

Goppion Espresso Dolce 250gr Αλεσμένος

10.70 Including tax

Η Goppion Caffè έχει επιλέξει έναν από τους πίνακες του Guardi για να αντιπροσωπεύει τον DOLCE, το ιδιαίτερο blend που δημιούργησε ο Fratelli Goppion στην αρχή της καριέρας του ως Coffee Roaster το 1948. Ξεχωριστό χαρακτηριστικό του: η γλυκύτητά του. Το blend αποτελείται από τρεις Arabica – Ονδούρα, Βραζιλία και Αιθιοπία – και 10% επιλεγμένη Robusta από το νησί Flores. Έντονη και βελούδινη γεύση, με γεμάτο σώμα, πολύ χαμηλή οξύτητα, ευχάριστη και μακριά επίγευση κακάο και ώριμων φρούτων, με νότες σοκολάτας γάλακτος, συνθέτουν ένα πολύ ισορροπημένο φλυτζάνι.

250gr Αλεσμένος

Κωδικός προϊόντος: ES23005 Κατηγορία:

Περιγραφή

Το μείγμα αυτό είναι το πρώτο που παράγεται από την εταιρεία μας, από την αρχή της δραστηριότητας μας το 1948. Τότε ονομαζόταν Gran Miscela Dolce, αλλά οι πιο πρόσφατες εμπειρίες, ειδικά στο εξωτερικό, μας έδειξαν πώς ευκολότερα το θυμάται κανείς απλά με το όνομα «DOLCE». Με αυτή τη συσκευασία, που ξεκίνησε το 2016, και το όνομά του, θα είναι αυτά που θα χρησιμεύσουν για να δώσουν μεγαλύτερη έμφαση στο το πιο ξεχωριστό χαρακτηριστικό του: τη γλυκύτητά του.

Οι ποικιλίες που αποτελούν αυτό το μείγμα είναι κατά 90% Arabica και προέρχονται από την Αιθιοπία, τη Βραζιλία, τη Γουατεμάλα και την Ονδούρα, ενώ το υπόλοιπο 10% επιλέξαμε να είναι η Robusta από το νησί Flores, στο αρχιπέλαγος των Νήσων Sunda, βυθισμένο μεταξύ του Ινδικού και του Ειρηνικού Ωκεανού, όπου φυτρώνει ένας από τους καλύτερους καφέδες Robusta στον κόσμο. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένας καφές με έντονη, βελούδινη γεύση και γεμάτο σώμα. Η ελαφριά οξύτητα είναι ισορροπημένη και δίνει στο φλιτζάνι μας ένα τέλειο αποτέλεσμα. Με ευχάριστη επίγευση κακάο και ώριμων φρούτων, η διάρκεια της οποίας παρατείνεται με νότες σοκολάτας γάλακτος και άρωμα φρυγανισμένου ψωμιού.

250gr Αλεσμένος

dolce-scheda

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0.450 kg

Τίτλος

Go to Top