Καλέστε μας σήμερα! 210 23 81 644|info@coffeeunion.gr

Rhino Σετ πετσέτες μικροϊνών Barista

11.98 Including tax

Η συσκευασία περιέχει:
1 x Πανί για υπολείμματα καφέ (Καφέ)
2 x Πανί για ράβδο ατμού (Μπλε)
1 x Πανί πολλαπλών χρήσεων (Μαύρο)
Το Barista Cloth Set έχει δημιουργηθεί για να βοηθήσει στον καθαρισμό και τη συντήρηση μηχανών καφέ σε επαγγελματικό περιβάλλον και είναι επίσης κατάλληλο για χρήση σε οικιακές μηχανές καφέ.
Χρησιμοποιώντας ένα μοναδικό μείγμα πολυαμιδίων και πολυεστέρα, αυτά τα ειδικά πανιά βαρέου τύπου κάνουν μια φανταστική δουλειά διατηρώντας τον εξοπλισμό καφέ καθαρό και έτοιμο για ποιοτική παραγωγή καφέ.

Κωδικός προϊόντος: BAR0608012 Κατηγορία:

Περιγραφή

Ύφασμα για τη ράβδου ατμού: Είναι σημαντικό να έχετε ένα ξεχωριστό πανί για τη ράβδο ατμού. Καλύτερα να χρησιμοποιείται υγρό, το πανί ατμού επιτρέπει γρήγορη και εύκολη αφαίρεση υπολειμμάτων γάλακτος. Έχει τεράστια απορροφητικότητα και είναι αρκετά μεγάλο ώστε να αναδιπλώνεται αρκετές φορές για μέγιστη χρήση. Διαστάσεις 200 mm x 200 mm.

Πανί καφέ με κλιπ ζώνης: Αυτό το πανί μικροϊνών βαρέως τύπου έχει σχεδιαστεί για γρήγορη και εύκολη αφαίρεση υπολειμμάτων καφέ από τα porta filters και από τα group, με ευκολία. Έχει “κλιπ ζώνης” ενώ το μήκος του (φτάνει έως το γόνατο) σας βοηθάει να κρατάτε τη μηχανή καφέ πεντακάθαρη στο λεπτό. Διαστάσεις 310 mm x 600 mm.

Ύφασμα πολλαπλών χρήσεων: Αυτό το πανί πολλαπλών χρήσεων έχει σχεδιαστεί για να αντέχει. Ήρθε για να αντικαταστήσει το παλιό σας ύφασμα και σφουγγάρι μίας χρήσης. Ιδανικό για καθαρισμό και στίλβωση μηχανών καφέ. Διαστάσεις 310mm x 310mm

Οδηγίες πλύσης: πλένονται ξεχωριστά ή μαζί με προϊόντα χωρίς χνούδι. Μην χρησιμοποιείτε μαλακτικό υφασμάτων. Αφαιρέστε το κλιπ πριν από το πλύσιμο (όπου υπάρχει)

Τίτλος

Go to Top