ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Rhino Coffee Gear Accutemp μπορεί να τοποθετηθεί στις γαλατιέρες για να επιτύχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα θερμοκρασίας κάθε φορά! Οι τελευταίοι δείκτες υγρών κρυστάλλων μετατρέπονται από πράσινο σε μαύρο καθώς βράζετε το γάλα σας και επιτυγχάνεται η επιθυμητή θερμοκρασία.
Σε αντίθεση με τα τυπικά αναλογικά θερμόμετρα που τείνουν να έχουν μια μικρή χρονική καθυστέρηση καθώς φτάνουν στη θερμοκρασία, το Accutemp είναι αστραπιαίο και δεν σας εμποδίζει ποτέ με τον εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό του.
Οδηγίες:
1. Βεβαιωθείτε ότι η κανάτα γάλακτος είναι καθαρή και στεγνή.
 
2. Αφαιρέστε προσεκτικά την ταινία στήριξης για να βεβαιωθείτε ότι δεν λυγίζετε τις γωνίες του θερμομέτρου σας.
 
3. Τοποθετήστε στην πλευρά της γαλατίερας που σας εξυπηρετεί. Το θερμόμετρο πρέπει να τοποθετηθεί χαμηλά στη γαλατίερα για να βεβαιωθείτε ότι βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια του γάλακτος. Για καλύτερα αποτελέσματα, εξασφαλίστε μια επίπεδη εφαρμογή, χωρίς φυσαλίδες.
 
 
Καθαρισμός: Για να εξασφαλίσετε μεγάλη διάρκεια ζωής του Rhino Coffee Gear στο θερμόμετρο, σας συνιστούμε να καθαρίζετε με ζεστό σαπουνόνερο και ένα μαλακό πανί. Το θερμόμετρο είναι ασφαλές στο πλυντήριο πιάτων, ωστόσο δεν συνιστούμε να βάζετε νερό πάνω από 80 βαθμούς για να αυξήσετε τη διάρκεια ζωής και την ακρίβεια.