/Articles
Articles2019-01-23T19:26:03+00:00

Η δημοσιογραφική έρευνα, η λογοκρισία και οι … υμέτεροι!!!

Τα παρακάτω γεγονότα παρουσιάζονται στον ηλεκτρονικό μας χώρο προς ενημέρωση των πελατών-συνεργατών μας και όχι μόνο. Έλαβαν χώρα κατά το προ-HORECA διάστημα και τα αφήνουμε στην προσωπική κρίση και εκτίμηση του κάθε αναγνώστη. Την ημέρα

Μπορούν τα espresso bars να εκπαιδεύσουν τον μέσο καταναλωτή ώστε να γίνει ακόμη πιο απαιτητικός στις επιλογές του ως προς τον καφέ;

Μέχρι την δεκαετία του '90 και ύστερα από σκληρό "αγώνα" των πρώτων εισαγωγέων εσπρέσσο στην Ελληνική αγορά, στους οποίους όλοι οι "επόμενοι" χρωστάνε την επαγγελματική τους ύπαρξη, εκτοπίστηκε κατά μεγάλο ποσοστό από τον χώρο των

ΦΥΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ

Τι είναι η κρέμα γάλακτος και ποια να διαλέξεις; Μας ζήτησε αναγνώστης-συνεργάτης να πούμε τι είναι η κρέμα γάλακτος και πως να φτιάξει την φυτική κρέμα για FREDDO CAPPUCCINO που λανσάρει γνωστή -"νεόκοπη" αλυσίδα καφέ.

Πόσο επικίνδυνη είναι η φυτική κρέμα γάλακτος ;

Οι φυτικές κρέμες γάλακτος περιέχουν υδρογονωμένα λιπαρά τα οποία είναι τεχνητά λιπαρά που δημιουργούνται μετά από επεξεργασία φυτικών λιπαρών (όπως το φοινικέλαιο, ηλιέλαιο, καρυδέλαιο κτλ). Τα υδρογονωμένα ή αλλιώς trans λιπαρά βρίσκονται στα περισσότερα συσκευασμένα τρόφιμα πχ μπισκότα, κέικ,